Bennet intenta una cistella impossible a Vistalegre
Reyes.

Rudy Fernández està sent clau en aquestes semis, tot
comptant amb l'ajut de la resta de l'equip.

L'Olímpic amb el públic de la Penya celebrant a la pista la consecució del títol de
lliga 1991-92 davant el Reial Madrid. Era el segon títol consecutiu i el quart en el
palmarés.

Nervis a la banqueta. Segur que aquesta imatge es repetirà contra el R. Madrid a les
semifinals 2006-07, ara amb altres jugadors.

Inovidable Mike Smith. No us recorda a algú?
Rudy airlines.

Feia goig veure l'Olímpic on no hi cabia ni una agulla. Passió verd-i-negre a les
grades.

Ha arribat el moment. La Penya pot disputar una nova final de lliga, 14 anys després de l'última. Definitivament hem tornat.

Les semifinals estàn en joc. Reial Madrid-DKV Joventut. Ja s'han disputat els dos primers partits a Vistalegre, amb un balanç d'una derrota (72-70) i una victòria (69-76). La Penya ha aconseguit el factor pista. I ara és l'hora que l'afició de Badalona respongui a l'equip com ja ho va fer a la final del 1991-92, amb el cinqué i definitiu partit contra el Reial Madrid, que ens donaría el segon títol de lliga consecutiu (quart en el palmarés). 13.000 ànimes verd-i-negre empenyent l'equip cap a una nova final de lliga, 14 anys després de l'última.
Dijous 7 de juny de 2007 és la data del tercer partit de la série. A les 21 hores l'Olímpic ha de registrar un ple en el seu aforament. La Penya ha demostrat en els dos partits a Vistalegre que ha estat superior al Reial Madrid i ara es presenta l'oportunitat d'agafar avantatge en la série i encarar el resultat per poder rematar en el quart partit que es disputarà el dissabte 9 de juny a les 19 hores també a l'Olímpic. Sería molt important no haver de tornar a Madrid, ja que el cinqué partit sería un auténtic infern per als nostres jugadors, tot i que aquests ja han demostrat que no li tenen por a ningú.
Elmer Bennet, Marcelinho Huertas, Ricky Rubio, Rudy Fernandez, Paco Vazquez, Ferran Laviña, Lubos Barton, Drew Sullivan, Dimitry Flis, Robert Archibald, Andy Betts i Roberto Dueñas. Els 12 noms que poden portar la Penya al 5è títol de lliga de la seva história i convertir-se en els nous herois de l'afició verd-i-negre. Que coi? Passi el que passi ja ho són el nostres herois. FORÇA PENYA!!!