06 junio 2007

Semifinals 2006-07: R.Madrid-Joventut.

Les semifinals contra el Reial Madrid estàn desbordant l'ilusió a Badalona; en canvi a Madrid on confiaven en el passeig militar dels blancs davant la Penya han iniciat una campanya per presionar a tots els nivells i que el Madrid jugui la final de l'ACB 2006-07 a qualsevol preu. La contaminació del Marca.
Com es presenten les semifinals!!! Quan ja s'han disputat 2 partits de la serie, a Vistalegre, l'eliminatória està igualada a 1 partit per a cada equip, peró la sensació es que la Penya podria anar perfectament 0-2, ja que ha estat superior al Madrid com a conjunt, i només una mala selecció en l'últim atac verdinegre del primer partit, en que ni Elmer Bennet ni Rudy Fernandez van encertar, permet els blancs tenir la serie empatada.
Peró ara el factor pista està a favor dels verdinegres i des de Madrid, concretament des de Marca han començat una campanya...bé millor dit, continuen amb la campanya d'"acoso i derribo" que van iniciar a quarts de final contra la Penya, veient que era un rival més complicat pels blancs que el Granca, com així s'està demostrant.
Aquí queden els enllaços perque podeu veure algunes de les noticies que han publicat els del Marca, i que han indignat a l'afició de la Penya:
Aquí deixem un altre enllaç de la campanya del MARCA contra la Penya per tal de pressionar els àrbitres. En la seva edició electrónica del 7 de juny, a poques hores del 3r partit de semifinals, continuen amb la seva campanya de desprestigi contra la defensa de la Penya i continuen posant els àrbitres al ull de l'huracà. És de pura vergonya!!!

No hay comentarios: